Technische Dienst

Reparatiebedrijf Weijers te Hippolytushoef is een zelfstandig niet merkgebonden servicebedrijf voor consumenten en bedrijven.

Onze eigen technische dienst is een sterk punt van Reparatiebedrijf Weijers en vanaf de eerste dag in 1996 een groot succes gebleken.

Momenteel repareren we voor veel particulieren in de regio en hebben we een aantal bedrijven als klant die wel een winkel hebben maar geen eigen reparatiewerkplaats.

In een moderne omgeving van actuele meetapparatuur, documentatie en een “up-to-date kennispeilworden de defecte apparaten onderzocht, doorgemeten en getest.

Als de klachten en defecten zijn opgespoord zal er altijd alvorens we gaan repareren een prijsopgave aan U worden gedaan.

U kunt dan aan de hand van ons advies bepalen of U het apparaat wilt laten herstellen.

Naast beeld en geluidsapparatuur kunt U ook bij ons terecht voor Uw magnetron of combi-oven (zowel losstaand als inbouw).

Omdat ons bedrijf al geruime tijd bestaat hebben we door de jaren heen een grote voorraad reserve onderdelen opgebouwd, waarmee reparaties vlot kunnen worden uitgevoerd en zo het apparaat snel retour klant kan.

Heeft U vragen over service, neem gerust even contact met ons op.

Reparatie van een high end audioversterker.

Onze technische boekwerken

Plaatsing en verhelpen van storingen aan schotels.

(hier schotel met dakstatief)

Schotel op Camping. (Wandmontage)

Ons bedrijf wordt gekenmerkt door het flexibel bevredigen van klantbehoeftes. !!!!!!