Heeft U nog familiefilms op videoband (VHS) wij kunnen deze overzetten op DVD !!!
Audio/Video-kabels

 

In onze winkel aan de Parklaan 15 beschikken we over een ruim assortiment Audio / Video gerelateerde producten zoals:

 

Door ons ruime kennis van beeld en geluidsapparatuur kunnen wij U een goed advies uitbrengen, vooral welke kabels U het beste kan toepassen in specifieke situaties.

Omdat een goed advies erg belangrijk is kunt U het beste de handleiding van het apparaat meebrengen naar de winkel als U vragen heeft.

Voor vele toepassingen is een goede antenne-installatie belangrijk denk hierbij vooral aan digitale televisie. Dit medium stelt hogere eisen aan Uw antenne-installatie in huis. Met name instraling, slechte verbindingen, en te dunne coaxkabel kunnen vaak voor veel storing zorgen. Dit uit zich vaak in blokkerig beeld en kraken van het geluid.

Heeft U dit soort problemen of wilt U de huisinstallatie uitbreidden met meerdere aansluitpunten voor radio en televisie (bv slaapkamer / hobbykamer / of zolder) neem dan contact met ons op of loop eens binnen in de winkel. Samen gaan we kijken wat voor U de beste oplossing is, en U krijgt een materiaaladvies.

Ons bedrijf is al jaren gecertificeerd door Hirschmann “antenne-huisinstallaties” waarvan wij het volledige programma kunnen leveren.

Balie   Assortiment Inktcartridges
                       Onze balie                                      Assortiment inkt
Assortiment Batterijen

      Batterijen in alle maten